GOOGLE TRANSLATE        Benvingut      Bienvenido   English  Welcome     Bienvenue     Willkommen     Bem-vindo     عربي     中文     日本語  
Inicio  
Si vols rebre el nostre Butlletí setmanal
Fes-te soci Col•labora amb la Fundació
Fundació: info@histocat.cat
EMAIL : Inicio
CLAU:  
  RSS   |   PUBLICITAT   |  CARRET DE LA COMPRA   |   COMANDES
Inicio
Portada          La Fundació          Enllaços          Serveis          Botiga Histocat          Club Histocat

Botiga CD DVD Merchandising
Botiga Llibres
Llibres de la FEHC
  usuaris conectats ara mateix

Ruta El Laberint d'Horta. 16.09.12
Fruit de la col·laboració amb l'associació Emblecat, la Fundació d'Estudis Històrics de Catalunya us ofereix una ruta cultural pel Laberint d'Horta de...


C.Camp. Prou d'enganys: desmuntant la mitologia històrica espanyola


Autor: Carles Camp, Eugeni Casanova & Joan Cavaller
Títol: Prou d'enganys: desmuntant la mitologia història espanyola
ISBN: 97884-936683-5-8
Mides i Enquad. i Pàg.: 13 x 20 cms. 241 p.
Editorial: FEHC
Ciutat i Any 1a edició: Barcelona, 2016
  10,00 €   (4,00% IVA inclòs)

     
Aquest Sant Jordi de 2016, la Fundació d’Estudis històrics de Catalunya (HISTOCAT) es complau a presentar el nou llibre de Carles Camp:
 
Prou d'enganys.
Desmuntant la mitologia històrica espanyola
 
El 21 d’octubre de 2012, el diari madrileny ABC va publicar un article titulat “50 hitos de nuestra historia”. Segons que explica el mateix diari, l’article es va inspirar en el propòsit expressat pel primer ministre britànic David Cameron consistent en què els escolars britànics han de memoritzar 200 fets clau de la història britànica.
 
L’article va ser encarregat a l’historiador Fernando García de Cortázar, jesuïta, un basc que, com anirem veient al llarg del llibre, exerceix de nacionalista espanyol de forma molt radical. És membre, entre d’altres, de la Fundación para la Defensa de la Nación Española.
 
Un estat com l’espanyol, reconegut internacionalment, no sabem ben bé de què o de qui s’ha de defensar. El mateix autor, en la seva introducció, ens aclareix d’on prové l’amenaça:
 
“Error de la Transición de Suárez, que luego pocos pondran empeño en reparar, fue entregar a las comunidades autònomes la palanca ideológica de la Historia renunciando el Estado al principal instrumento de formación de los ciudadanos.”
 
El present llibre té per objecte desmuntar una per una totes les mentides, manipulacions, mites, tergiversacions i ocultacions que s’expliquen en el text de Fernando García de Cortázar basant-nos en la documentació i en les publicacions existents.
 
Si voleu que vinguem a presentar el nostre llibre a la vostra entitat o associació no dubteu a contactar-nos a través d'un missatge a: info@histocat.cat.
 
 
 
 
 
 
 
 


11 de Maig de 1258
Tractat de Corbeil
 dies d'ocupació francesa.

7 de novembre de 1659
Tractat dels Pirineus
 dies d'ocupació francesa.

11 de setembre de 1714
Capitulació de Barcelona
 dies d'ocupació espanyola.
 
Inici